FitMama

FitMama

 

2016-02-23-1456265520-8054704-MotherhoodTitlePic-thumb

Túl vagy a nagy megpróbáltatáson, némi regeneráción, és megismerkedtél kisbabáddal? Ha betöltötte 3. hónapját, akkor a hatalmas gratuláció mellett, szeretettel várlak titeket FitMama órámra!

Ez az óra rólad szól, kiemelt figyelmet érdemelsz, hiszen egy új életet hoztál a világra. Tudom, hogy azóta ő a legfontosabb és nem is szeretném tőled elszakítani egy percre sem. Az óra anyagát úgy állítottam össze, hogy kifejezetten a terhesség és szülés utáni regenerációban segítsen. Próbáljuk ellensúlyozni a gyerkőccel járó fokozott terhelést azon izomcsoportok erősítésével, amelyeket otthon a mindennapos teendőid során nehéz megcélozni. Kis csoportos foglalkozásaimon tudok figyelni speciális igényeidre, esetleges problémás testrészekre. Babádnak csak annyi a feladata, hogy jól érezze magát és játsszon, amíg tornázol. A központ kialakításánál arra törekedtünk, hogy szemed fénye és te a lehető legjobban érezzétek magatokat.

Csütörtök 10:00

Központunkban biztosítunk:

  • szoptatási lehetőség
  • higiénikusan tisztán tartott játékok
  • biztonságos babazáras konnektorok a teremben

Akkor sem kell lemondanod a testmozgás öröméről, ha már van egy nagytesó. Ha még nem múlt el 3 éves és nem akarod átszervezni a rokonok, ismerősök életét, hozd magaddal.

Családias környezetben, baráti hangulatban várlak a belváros szívében. Babaillatú rózsaszín hintőporfelhős szép napot kívánok!

Az órát vezeti: Szlovacsek Eszter, gyógytornász