Kismama torna

Kismama torna

 

img_6366b

A várandóság nem mindennapi élményeket tartogat. Bár ez a leggyönyörűbb, legörömtelibb időszak, azért nem véletlenül hívják ezt az áldott állapotot terhességnek. Biztosan te is észrevetted már, ahogy tested, lelked és egész szervezeted változások során megy keresztül. Nemcsak abban szeretnék segítségedre lenni, hogy fizikailag a körülményekhez képest a legjobban érezd magad, hanem abban is, hogy erről az élettani folyamatról egyre több ismerettel gazdagodj.

A torna az ízületek átmozgatása mellett erősítésből áll, annak érdekében, hogy ellensúlyozzuk a terhelést. Ügyelünk és figyelembe vesszük a fizikai változás mellett azokat az élettani változásokat is amelyek kialakulhatnak ilyenkor (kötőszövetek lazulása, keringés változása, koordináció). A mozgás rendkívül jó hatással van a 3. trimeszterre jellemző derék-hát fájdalmakra, alvászavarra, alsó végtag keringésének fokozására. Emellett fontos hangsúlyozni, hogy a fizikai aktivitás hozzájárul az energikusabb kismamasághoz és minél több oxigén felvételéhez, illetve “boldogsághormon” termeléséhez, amitől nem csak te érzed magad jobban 🙂

Minél tudatosabban készülsz kisbabád érkezésére, annál magabiztosabban tudsz majd reagálni tested jelzéseire. Teljesen természetes a boldogságod mellett, ha némi félelem és aggodalom is vegyül ebben a különleges időszakban, kis létszámú csoportok gondoskodnak a családias légkörről és barátságos hangulatról. Szeretném, ha számodra is pozitív élmény maradna ez a kilenc izgalmas hónap.

Kismamáknak ajánljuk még gyógymasszázs szolgáltatásunkat! Gyógymasszázs kezeléssel támogatjuk a kismama és a baba jó közérzetét. Különleges lelki állapotot érhetünk el a jóleső könnyedség érzésével.

hétfő és szerda 15:00

Ne feledd, nagyon kedvező az ára a havi kismama bérletnek!

A kismama torna ellenjavallatai:

   • lázas állapot
   • erőteljes, gyakori összehúzódások
   • vérzés
   • szivárgó magzatvíz

Az órát vezeti: Szlovacsek Eszter gyógytornász

Bejelentkezés: +36 20 238 9494