Munkatársak

Munkatársak

Szlovacsek Eszter

Gyógytornász, Mckenzie terapeuta, Terhestorna oktató

“Úgy gondolom, hatékonyan segíteni akkor tudok, ha Te is motivált vagy, hiszen így tehetünk a legtöbbet egészségedért.”

Eszti, a Mozgásközpont tulajdonosa, a Pécsi Tudomànyegyetemen szerezte diplomájàt. Ezután az Országos Baleseti Intézet Járóbeteg Rehabilitációs Osztályán kezdett dolgozni. Az itt eltöltött idő és szakmai tapasztalat motiválta arra, hogy a jövőben emberközpontú, minőségi, pozitív szemléletű foglalkozásokat tartson.

Óratípusaim:

 

 

Cziránku Bettina

Gyógytornász,

“Szeretném, ha az emberek megtanulnák hogyan lehet ésszel, jót és jól mozogni, így megtapasztalhatják a szabad mozgás örömét.”

Betti a Semmelweis Egyetemen szerezte meg alap- és mesterdiplomáját. Kreativitását és tudását hétfőn és szerda délután kamatoztatja a Karinthy Frigyes teremben 🙂

Óratípusaim:

 

 

Gyóni Boglárka

Gyógytornász

“Célom, hogy minél több embernek segítsek, illetve megismertethessem az emberekkel a mozgás helyes kivitelezését és a prevenció fontosságát.”

Bogi a Semmelweis Egyetemen szerezte diplomáját. Vele hétfő, szerdán reggel a Karinty Frigyes teremben, kedden, csütörtök reggel pedig a Bartók teremben találkozhattok

Óratípusaim:

 

 

 

 

Szőke Katalin

Gyógytornász

“Azt vallom, hogy mindenkivel meg lehet találni a közös hangot, s rá lehet bírni az aktivitásra.”

edf

Kata a Debreceni Egyetemen szerezte meg a diplomáját. Ezután a MH Egészségügyi Központban kezdett dolgozni, jelenleg a Szanatórium utcai telephelyen tevékenykedik. A szakmàba való betekintést a nagymamája csípőprotézise miatt házhoz járó gyógytornásznak köszönheti.

Óratípusaim: