Munkatársak

Munkatársak

Szlovacsek Eszter

Gyógytornász, Mckenzie terapeuta, Terhestorna oktató

“Úgy gondolom, hatékonyan segíteni akkor tudok, ha figyelembe veszem a Te egyéni kívánságaidat, hiszen így tehetünk a legtöbbet egészségedért.”

IMG_4146 Eszti, a Mozgásközpont tulajdonosa, a Pécsi Tudomànyegyetemen szerezte diplomájàt. Ezután az Országos Baleseti Intézet Járóbeteg Rehabilitációs Osztályán kezdett dolgozni. Az itt eltöltött idő és szakmai tapasztalat motiválta arra, hogy a jövőben emberközpontú, minőségi, pozitív szemléletű foglalkozásokat tartson.

Óratípusaim:

 

 

Majoros Viktória

Gyógytornász, Terhestorna oktató

“Szeretném, ha az emberek megtanulnák hogyan lehet ésszel, jót és jól mozogni, így megtapasztalhatják a szabad mozgás örömét.”

moi Viki a Semmelweis Egyetemen szerezte meg alap- és mesterdiplomáját. A mesterképzés alatt kezdte meg munkáját a Schwester Otthonápolási Szolgálatnál, kis idő elteltével pedig a Mozgásközpontban. Pályaválasztáskor a néptánc és a biológia szeretetének ötvözete terelte a gyógytornász szakma felé.

Óratípusaim:

 

 

Szabó Daniella

Gyógytornász

“Célom, hogy minél több embernek segítsek, illetve megismertethessem az emberekkel a mozgás helyes kivitelezését és a prevenció fontosságát.”

Daniella Daniella a Semmelweis Egyetemen szerezte diplomáját. Kedvenc ágazata a neurologia, a traumatologia és az ortopedia. Sportolói múltjában előforduló sérülések ès kezelésük alkalmàval nyert betekintést a gyógytornász szakmába, ekkor vált biztossá, hogy ezt a hivatást választja. Nem meglepő módon az Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház) csapatát erősíti.

Óratípusaim:

 

 

 

 

Szőke Katalin

Gyógytornász

“Azt vallom, hogy mindenkivel meg lehet találni a közös hangot, s rá lehet bírni az aktivitásra.”

Kata Kata a Debreceni Egyetemen szerezte meg a diplomáját. Ezután a MH Egészségügyi Központban kezdett dolgozni, jelenleg a Szanatórium utcai telephelyen tevékenykedik. A szakmàba való betekintést a nagymamája csípőprotézise miatt házhoz járó gyógytornásznak köszönheti.

Óratípusaim: